Paula & Iines & Vilma & Otso

formerly known as "Paula & Otso in Sydney" and "Paula & Iines & Otso"

Monday, April 09, 2007

Pääsiäinen - Paljon Happeninkiä

Meidän pääsiäinen alkoi tutulla torstain pokeriturnauksella Alfredissa. Mun pelistä ei jäänyt mitään kummempaa kerrottavaa. Hieman ensimmäisen tauon jälkeen multa loppui ammukset. Paulan stackki vajosi uhkaavasti aina neljään isoon blindiin kunnes kädestä löytyi naulat. All-in tuplaus muutti kaiken ja turnauksen vakkari”prot” joutuivat kukin vuorollaan katselemaan kun Paukun hahmo alkoi hävitä kasvavien chippipinojen taakse. Hieman puolen yön jälkeen Hilkan hihkaisu kajahti ilmoille ja Paula kuittasi viileästi ykköspalkinnon itselleen – nippu Alfred dollareita ja lippu Pokerdomen Weekly Main Eventtiin (Buy-in 100+10$). Vähän oli kuitenkin puhetta josko mä edustaisin meidän tiimiä tuolla Pokerdomessa... Paulahan on lähössä ens lauantaina.

Perjantaina saatiin viimein aikaseksi sitten mennä surffaamaan. Paulalle perjantai oli oikeastaan viimeinen mahdollisuus ennen Suomeen paluuta. Eihän sitä olisi kehdannut kotiin palata. Otettiin kahden tunnin kurssi Manlyssä. Kurssilla opeteltiin catchaamaan aalto ja perustekniikka laudalle nousemisessa. Saatiin myös lainaksi tosi viileet märkäpuvut. Oli tosi hauskaa, tosi rankkaa ja tosi vaikeeta. Kurssin loppumetreillä vaikka voimat alkoivat jo hyytyä onnistuin sitten pari kertaa huojumaan siellä laudan päällä, parhaimmillaan ehkä jopa 10 metriä. Veikkaan kyl että täytyy täs lähiaikoina käydä testaileen lisää. Noiden kahden tunnin oppien kanssa riittää meikäläisen koordinaatiolla harjoiteltavaa pitkäksi aikaa.





Surffaamasta päästyämme kerättiin hetki voimia kämpillä ja lähdettiin ihmettelemään kuukausittaista young finns iltaa, joka tällä kertaa oli poikkeuksellisesti perjantaina. Tämä siksi että Sydneyssä oli menossa Australian vuosittainen Finn Fest, Suomi-festivaali.

Lauantai oli shoppauspäivä. Kävimme läpi King Streetin pieniä vaatekauppoja, homma mistä on monesti puhuttu (vrt surffaus), muttei myöskään olla saatu aikaiseksi. Paula oli tänäänkin tulessa ja löysi kaikkea hienoa mm laukun jota päätimme lähteä esittelemään heti lauantaina Romantic getawayn muodossa Blue Mountainseille.



Charming guest house, breathtaking views, delightful food...



ja tietysti kaikki must mestat!


3 Sisters


Katoomba Falls


ja sademetsä

0 Comments:

Post a Comment

<< Home