Paula & Iines & Vilma & Otso

formerly known as "Paula & Otso in Sydney" and "Paula & Iines & Otso"

Friday, March 09, 2007

Perjantai

Istun duunissa ja kärsin post-saittisyndroomasta. Alkuviikko meni käyttöönottohommissa Orangessa pari sataa kilsaa sisämaahan. Kuten yleensä, sen jälkeen toimistolla on hyvin vaikea motivoitua mihinkään työhön. Vielä kun on perjantai niin lähtölaskenta on jo alkanut vaikka kello ei ole edes yhtätoista aamulla. Reissu meni työn puolesta hyvin ja vaihteeksi kun matka taittui autolla niin ikkunasta oli jotain katsottavaakin. Reitti kulki läpi Blue Mountainsin, jota siis kaikki ihmiset täällä hehkuttaa siihen malliin että luulisi vähintään Alppien veroisesta vuoristosta olevan kysymys, tähän väliin mainitaan tärkeä trivia: Lädimaan korkein vuori Mt Kosciuszko, Snowy Mountains, on vaatimattomasti vain reilut pari kilsaa. No niin, hienoja maisemia kuitenkin matkan varrella oli ja varsinkin jyrkänteet jäivät mieleen, kiipeilijäjanarit ovat varmaan ihan ozvareissa niistä. Orangessa sitten tuli isku vasten kasvoja, kesä alkaa olla ohi. Pieniä epäilyn häivähdyksiä tästä olin aistinut jo männä viikolla kun herätyskellon soidessa kello 0600 oli ulkona vielä pimeää!?!? Nyt tuli vastaan lähes arktinen kylmyys (+13C) kun aamulla astuin iloisesti t-paidassa ulos hotellista. No onneksi tilanne ei ollut niin paha kun palasin takaisin Sydneyyn.

Täytyy toivoa että keli suosii meidän huomisia pippaloita, vähän ollaan laskettu sen varaan että osa porukasta notkuu meidän valtaisalla takapihalla. Aloitamme klo 16 pienimutoisella pokeriturnauksella ja jatkamme sitten virvokkeilla ja barbequella, niin kuin täällä tapana. Vähän oon aikeissa korkata perinnetietoisen äitini meille ostaman Finlandia pullon (kiitos siitä) ja freerollissa voitettu Chivasin. Niin selvennetään vielä että en siis itse ajatellu kurlata kaikkea vaan pääasiassa tarjota janoisille vieraille. Freerollista puheenollen käytiin vetämässä tuttuun tapaan Alfredissa eilen, vähän niinkuin kenraaliharjoitus. Heti alkumetreillä pihalle potkittuna nöyränä kulina ihailin vierestä kun Paukku dominoi itsensä viidenneksi, ollen tälläkin kertaa pisimmälle selvinnyt naispelaaja. Ehkä mun huono kenraali tietää hyvää ja sitä rataa.

1 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Terveisiä keväisestä Pariisista: narsissit kukkivat. Pitkästä aikaa taiteilijakaupunginosassa - siis Virpi sanoi tuon. Hän väittää ettei ole käynyt täällä 1,5 vuoteen. Emme aio korkata Finlandia votkaa, vaan Fellinin italialaisia viinejä/limoncellaa. Toivottavasti ette omissa juhlissanne tarvitse talouspaperia jota Virpi myös kertoo hankkineensa.

Hauskoja juhlia ja rentoutttavaa viikonloppua.
Markku ja Virpi

19:59  

Post a Comment

<< Home