Paula & Iines & Vilma & Otso

formerly known as "Paula & Otso in Sydney" and "Paula & Iines & Otso"

Tuesday, March 27, 2007

Fremantle, Outotec jne.

Eilen oli pitkästä aikaa eka päivä toimistolla. Päivä menikin pääosin meilejä läpikäyden ja matkalaskuja tehdessä. Viime viikon konferenssireissu oli onnistunut, Perthin kupeessa sijaitseva Fremantle on tutustumisen arvoinen alue ja kun vielä duunifrendi Jason on sieltä kotoisin oli minulla erinomainen mahdollisuus livistää opastetulle kierrokselle kesken konferenssin. Jopa työmielessä reissusta jäi käteen muutakin kun kasa kuitteja. Konferenssi on suunnattu laitosten operatiiviselle väelle eli niille jotka oikeasti pyörittää meidän myllyjä. Niinpä tarjolla oli suoria asiakaskontakteja ja blaa blaa.

Toiveissa on myös logosirkuksen loppuminen, kun tuleva uusi nimi Outotec julkaistiin. Tästä kuuli paljon kommenttia ihmisiltä ja kaksijakoista oli. Pahempikin se voisi olla, mutta pointti mikä tuli äidinkielenään englantia puhuvilta että lausuttuna se assosioi outokummun sijaan autoon tai automaatioon on kyllä totta.

Mitähän muuta… No puol miljoonaa tai jotain sydneyläistä kävi juhlimassa 75-vuotiasta Harbour bridgeä 18.3, tosin me emme vaivautuneet. Sydney FC pelasi lyhyen historiansa ensimmäisen kotiottelun Aasian mestareiden liigassa, kun alkulohkon ehdoton ennakkosuosikki japanilainen Urawa Reds tuli kylään. Avausottelun hieno vierasvoitto Shanghaista sai jatkokseen 2-2 tasurin, vaikka harmittavasti Sydney ryssi 2-0 johtonsa. Valitettavasti en päässyt katsomaan, mutta seuraavaan peliin indonesialaista Persik Kediriä vastaan pitää yrittää ehtiä.

Viikonloppu alkoi jo perjantaiaamuna kun raahauduin lentokentältä kotiin. Lensin Perthistä taas vaihteeksi ”punaisen öögan spesiaalilla”.Päivä meni lepäillessä, illalla hengailtiin newtownilaisten kanssa. Lauantaina nähtiin testi-insinööri Lemmelä ennen kuin hän livisti takaisin Suomeen. Sunnuntai oli tehokas päivä - käytiin lenkillä, hoidettiin juoksevia asioita ja käytiin pyörimässä Kings Crossilla.

Niin huom. Paula on aloittanut lukemaan tenttiin.
Eilen illalla tsekattiin Darling Harbourin akvaario. Ollaan me oltu aikaansaapia.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home