Paula & Iines & Vilma & Otso

formerly known as "Paula & Otso in Sydney" and "Paula & Iines & Otso"

Monday, April 02, 2007

Hen night party : )

Siitä on vierähtänyt aika lailla aikaa kun olen naputellut tänne blogiin mitään, Otso on hoidellut päivityksiä. Tätä postia ei vaan voinut jättää Odelle, siltä kun puuttuu ensi käden tieto.

Täydeksi yllätyksekseni perjantaina kuuden aikoihin joku koputteli kovaa oveen. Minä sitten että excuseme kuka siellä ja Otsolle että joku koputtaa tuolla meidän ovea! Harvemmin meille noin yllärinä tullaan niin harkitsin hetken ennen kuin avasin oven. Siellä oli iloinen tyttöseurue, Hilkka, Mikaela, Anna, Natalia, Janica ja Amanda kuohuviinien kanssa. Vähän vielä pää pyörällä ymmärsin päästää heidät sisään ; ) Olin justiinsa kerennyt Otson hoputtamana käydä suihkussa lenkin jälkeen, onneksi oli vaatteet jo päällä! Tytöillä oli barbiekassi täynnä ties mitä tuiki tarpeellista tavaraa tulevalle rouvalle, kaikkea kaulimen, suklaamaalin ja feromonikosteuspyyhkeen välistä. Suklaamunat tulivat tarpeeseen seuraavana aamuna.

Matkaa jatkettiin taksilla, jossa multa sidottiin silmät etten tiennyt mihin matka vie. Taksikuski kyseli Natalialta, että onko se kirkko siinä kohtaa kadulla mihin oltiin menossa! Vähän toisenlaiseen paikkaan kyllä päädyttiin. Täytyy sanoa, että tästä lähin katselen tankotanssijattaria erilaisella kunnioituksella, sehän on tiukkaa treeniä. Vaikka kyllä mekin hienosti onnistuttiin kieppumaan ja ojentelemaan sääriä, hyvä tytöt! Ja Janicahan oli oikea luonnonlahjakkuus! Tietysti uusia taitoja oli myöhemmin näytettävä muillekin sopivan tangon sattuessa eteen esimerkiksi liikennevaloissa...

Darlinghurstissa syötiin tosi hyvää italialaista ruokaa, nam. Hyvin valittu paikka Mikaela, sinne pitää mennä toistekin. Hieman olin maittavan aterian ja viinien jälkeen huolissani, josko päästävät mua ulos sieltä ravintolasta kun olin sen verran maistissa... Kyllä päästivät ja taisivat tyytyväisenä sulkea ovet viimeisten asiakkaiden selän takana. Loppuyö kului keskustan baarissa tanssien, Hilkan ja Amandan kanssa poikettiin vielä kotimatkalla tuttuun tapaan Zanzibarin kautta.

Oli tosi hauska ilta ja yö, suurkiitos koko porukalle! Yllätitte mut kyllä aivan täysin! Nyt on sitten häitäkin varten jotain lainattua :) Muutaman tunnin unien jälkeen lauantaina jatkoimme V-fetareille...

-Paula

0 Comments:

Post a Comment

<< Home