Paula & Iines & Vilma & Otso

formerly known as "Paula & Otso in Sydney" and "Paula & Iines & Otso"

Thursday, November 08, 2007

Kesä, missä pelaa?

Istutaan torstai-iltaa sohvalla. Paula on ahkerasti hoidellut juoksevia asioita viime päivinä, kun koulukiireet on vähän hellittäneet. Jotkut ovat saattaneetkin tämän huomata. Myöskin nyt on hankittuna jouluksi tekemistä, liput Vanuatulle on hanskassa. Vielä ennen lauantai-iltaa pitäis hoitaa asiaankuuluvat asusteet Ninan juhliin.

Koko viikon on satanut kun esterin berbeeristä ja hyvä ettei maanantaina paleltunut töihin mennessä kun tottumuksesta oli vain paitahihasillaan. Piti sitten kaivaa takki takaisin esiin kaapista. Eilen yöllä tuli vettä tosiaan niin että heräsi ropinaan kun tutui että katto putoaa. Sateiden pitäisi jatkua viikonlopun yli eli kesää odotellessa.

Kesäaikaan kyl siirryttiin vajaa kaks viikkoa sitten. Yllättävän pahasti sekotti rytmiä kun efektiivisesti joutui nousemaan viideltä. Nyt aikaero Suomeen on yhdeksän tuntia, duunin kannalta vähän harmillista. Positiivisena puolena voi mainita että aamuisin töihin tullessa ehtii kahvikupin äärestä tarvittaessa soittaa Suomen iltaan ja vielä työnantajan laskuun.

Oli sitten Suomi päässyt ykkösuutiseksi tän aamun uutisiin... ikävä kyllä.

1 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Hei! Emme ole tuttuja, pahoittelen off topic -viestittelyä, mutta en oikein löytänyt suoraa meiliosoitetta. Google toi minut hääsivuillenne ja olisin kysynyt, muistatteko montako vieraita suunnilleen oli paikalla? Kuvissa (sinänsä mahtavia kuvia!) näyttää, että paikka on aika täynnä. Meille on sanottu, että 120 mahtuu olemaan, mutta mitenkähän tuo sitten lieneekään. Viimeiset hetket lähettää kutsut, vähän tavanomaista ex temporemmat talvihäät tulossa. Ajattelin vaan mielenkiinnosta kysäistä, että paljonko teillä porukkaa!

Mukavaa jatkoa ja kiinnostavaa lukea Sydneyn-kuulumisia, vaikkei tuttuja ollakaan. Yst.terv. Tiina
kameleontti@gmail.comPOISTATÄMÄ

20:55  

Post a Comment

<< Home