Paula & Iines & Vilma & Otso

formerly known as "Paula & Otso in Sydney" and "Paula & Iines & Otso"

Friday, October 26, 2007

Välihuomautus

Joo pakko laittaa yks tämmöinen lyhyt välipostaus, että sais sen 50 kirjoitusta pian täyteen.
Ihan ei siis oo pysynyt siinä posti per viikko vauhdissa, sillä 16.10 tuli siis täyteen vuosi Sydneyssä.

Viime kirjoituksesta unohtui mainita, että käytiin viime perjantaina Michaelan ja Nathalian kanssa katsomassa Guy Sebastiania The Vanguard klubissa King Streetillä. Tää janari voitti siis Australian Idolsin neljä vuotta sitten. Hyvinhän kaveri osas laulaa, mutta ihan liian ihanaa meininkiä mun makuun ja varmaan aika monen muunkin. Kuitenkin hyvä että tuli mentyä sillä mesta on äärimmäisen tyylikäs, mikä ei siis ole mitenkään sanottua tässä "Hotellien" luvatussa kaupungissa.

Toinen mainitsemisen arvoinen asia lienee, että ranskalaisen insinöörityön taidonnäyte, Airbussin A380:n kaupallinen neitsytlento saapui eilen Sydneyyn. Laskeutui tosin sille toiselle kiitoradalla, eikä siis lentänyt meidän talon yli, mutta kyllä sen varmaan ehtii bongata.


Oltiin myös illalla Alfredissa parin viikon tauon jälkeen. Turnaus on muuttanut hieman muotoaan eli enää ei oo kyseessä freeroll vaan 10$:n rebuy-turnaus. Opiskelijakollit olivat jääneet mielenosoituksellisesti kotiin, sen verran vähänä oli porukkaa. No se ei vähennä suorituksen arvoa, kun molemmat iskettiin rahoille, Paula toka ja mä kolmas. Tällä kertaa toka ei enää saanut Alfredin sponssaamana Chivaspulloa, mikä ehkä ihan hyvä koska niitä jo pari lojuu nurkissa. Eli lupaan tarjota yhdet jäillä jos satutte kulmille...

1 Comments:

Anonymous Anonymous said...

On tuo iso Airbus aika komia kone. Sellaista usein haaveilin kulkupeliksi kun matkailin enkä osannut istuallani nukkua.
Mutta haaveeksi jää nytkin monelta pojalta jolle firma maksaa vain turistilipun.Karmea kokemus v75
kun lensin Fra - BKK - Osaka kolmen penkin keskipaikalla, vieläkin ahdistaa muistella.

Välillä tulee mieleen kysyä onko Alfredin turnausten perheellesi tuottamat tulot paremmat kuin Outotecin?Kaksi ansaitsijaa!
t.MT

12:43  

Post a Comment

<< Home