Paula & Iines & Vilma & Otso

formerly known as "Paula & Otso in Sydney" and "Paula & Iines & Otso"

Monday, September 03, 2007

28. kerros

Juha sai uuden viisuminsa ja sitä myöten pystyi vuokraamaan itsellensä uuden asunnon ja pääsi pois Nikon nurkista. Niinpä perjantaina mentiin ihmettelemään uutta kämppää, joka on korkealla taivaissa ihan Sydneyn ytimessä. Melko kova on hinta tästä lukaalista, mutta kun vain viideksi kuukaudeksi oli tarve, niin kokemuksesta maksaa. Pääsee fiilistelemään miten kiireinen investointipankkiiri asuu ja onhan tuo näköala tietysti aika komea. Sydneyssä on aika vähän sellaisia kukkuloita tai julkisia rakennuksia josta pääsee katselemaan kaupungin yli, joten tätä näkymää kelpasi vilkuilla pitempäänkin.



Muuten viikonloppuna käytiin pikaisesti pyörähtämässa Vilman ja Simonin kihlajaisbileissä ja sunnuntaina shoppaamassa vaatteita.

Kevät näyttää nyt todella alkaneen, kun sää on viimeisen reilun viikon aikana tasaantunut yli 20 asteen lämpöihin. Monilla onkin kova hinku hengata koko ajan ulkona, ihan niinkun nää kelit eivät voisi kestää kauaa. Onhan se mukavaa yllättävän kylmän talven jälkeen, kun aamuisin uskaltaa poistua peiton alta ilman jäätymisvaaraa ja takin voi jättää pois uloslähtiessä.



Tänään alkoi sitten viikon kestävä APEC-sirkus. Odotettavissa liikennekaaosta ja ehkä pienimuotoisia hulinoita. Tuntuu että aktivistit on koko ajan liikkeellä Newtownissa, jossa ilmeisesti jotain kokoontumisiakin järjestetään. Lauantaina town hallille uhoilemaan, mjatah!?!? Jotain hyvää tässäkin on, perjantaina on ylimääräinen public holiday. Helpompaa pitää yllä turvallisuutta kun ihmiset eivät mene töihin. Thanks my mate John!

0 Comments:

Post a Comment

<< Home