Paula & Iines & Vilma & Otso

formerly known as "Paula & Otso in Sydney" and "Paula & Iines & Otso"

Thursday, August 02, 2007

WA

Viime viikko meni suurelta osin Western Australiassa. Lähdin keskiviikkoaamuna Perthin kautta Kalgoorlieen. Paula lensi torstaina Perthiin, jossa nähtiin perjantaina iltapäivällä ja vietettiin viikonloppu.

Kalgoorlieen menin toisen automaatiokollin, Ericin, kanssa. Käytiin jutustelemassa asiakkaille, mikä oli hyvää vaihtelua toimistohengailuun. Kävimme myös Kambaldassa. Oikein vireän oloinen kaupunki, tämän saattaa arvata jo mittavasta Wikipedia-artikkelista joka linkin takaa löytyy. Heti Kambaldan eteläpuolelta löytyy Lake Lefroy, jos ei liian hapokas, niin ainakin suolainen (kuva alla). Ja kuten yleensä, tämä reissu generoi töitä myös toimistolle. Niitä on tämä viikko puuhailtu.



Perthissä aika meni mukavasti ympäri kaupunkia kävellen, Northbridge, Leederville, Subiaco, Kings Park, Cottesloe, Fremantle jne. Mukavia alueita, tuo alla olevassa kuvassa näkyvä keskusta taas oli aika keskinkertainen. Kun jalat alkoivat väsyä piipahdimme kahvilaan tai ravintolaan tankkaamaan, tyyppilistä meidän matkailua.



Fremantlen aussifudisjoukkueella oli peli alkamassa. Länsi-Australian meininkiin sopiva logo joukkueella, kardaaneja koko porukka.



Keli ei varsinaisesti hellinyt meitä, vaikka lauantaina säästyttiinkin sateelta. Cottesloe beachilla oli hiljaista, mutta muutama urhea surffari silti oli venailemassa sitä täydellistä aaltoa.



Northbridgessä kirjoiteltiin parit postikortit ja nautin mansikkapirtelön.

1 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Hei aussit, vaikka Otso näyttää tuossa mansikkapirtelölasin takana ihan mikkeliläiseltä.
Rapujuhlat olivat torstaina ja menivät perinteisellä tavalla ja hyvin, hauskaa oli ja Mattikin "lauloi" tanakasti. Marjan kanssa olin sitten ongella eilen, saimme kaksi ahventa (kalakeittoa tulossa) ja näimme tutun joutsenpesueen Eteissaaren takana heinää syömässä. Huomenna Liikasen pariskunta tulossa kahville. Kohta lähdemme Mikkeliin ostoksille. t.M&V

10:58  

Post a Comment

<< Home