Paula & Iines & Vilma & Otso

formerly known as "Paula & Otso in Sydney" and "Paula & Iines & Otso"

Saturday, October 06, 2007

Penrithiä ja Cronullaa

Labour dayn vuoksi saimme viime viikonloppuna nauttia kolme päivän vapaasta. Teemoina olivat Paulan kovat koulukiireet ja tervehenkiset ulkoilma-aktiviteetit loistavassa säässä.

Ostimme aikoinaan Michaelalle synttärilahjaksi lipun riverraftingiin, vaikka en silloin edes tiennyt mitä se tarkoittaa. No nyt oli tullut aika lunastaa lahja. Lauantaiaamuna kukonlaulun aikaan kaksi autollista innokkaita raftaajia lähti kohti Penrithiä. Sieltä löytyy Sydneyn olympialaisia varten rakennettu whitewaterstadium. Jotkut menevämmät meistä olivat tainneet olla yöjalassa edellisenä iltana vai tulikohan se bensan haju vain autoista. Siistit sessiot oli ja näytimme kaikki todella urheilullisilta ja tyylikkäiltä märkäpuvuissamme. Paula toki osoitti äärimmäistä rutiinia hengailemalla kyydissä vedenkestävän kipsin kanssa. Ja tietysti myös joka porukasta löytyy se pusi, mutta jätetään nimet mainitsematta. Vene ei kaatunut montaa kertaa, kaikki saivat kuitenkin osansa kuohuista.

Illalla olisi ollut Brianin ja Natashan luona bbq, mutta sen verran hyytyneitä oltiin että jäimme vain kotiin lepäilemään.

Jos siis lauantaina suunnattiin länteen, niin sunnuntaina lähdimme etelään. Jos northern suburbs ovat Sydneyn espoo niin etelästä löytyy Sydneyn vantaa. Jos ei millään pahalla, muttei toki hyvälläkään. Erityisesti olimme kiinnostuneet löytämään myllyjä, silloin tietysti suunnataan Cronullaan.

Päätimme ottaa pienen irtioton kiireistä ja jäädä yöksi. Illalla käytiin kävelemässä ja syömässä. Samaan aikaan oli rugby leaguen finaali, jossa Melbourne kyykytti Manlyn. Olin niin tyytyväinen kun mitä vähäinen kiinnostukseni lajia kohtaan mahdollisti. Duunissa meinaan kaikki kannatti Manlyä, siis ihan huolella, joten nyt pääsee hieman kuittailemaan. Maanantaina oli todella kuuma päivä eli juuri sopiva hetki talviturkin poisheittämiseen. Tyynimeri ei varsinaisesti ollut vielä kuuma.




Viikko on ollut melko hektinen. Paula valmistautui ensimmäisen ryhmätyön esitykseen, joka oli torstaina ja mun piti saada tarjous ulos ennen viikonloppua, koska ens viikko meneekin sitten täällä.

Tänään olis sitten vuorossa Miman kolmekybäset.

1 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Hei vaan sydneläiset! Vanhat hauskat blogit on luetteu uusia odotellaan.

VT

14:51  

Post a Comment

<< Home