Paula & Iines & Vilma & Otso

formerly known as "Paula & Otso in Sydney" and "Paula & Iines & Otso"

Sunday, August 12, 2007

Kevät?

Lauantaina oli todella keväinen päivä, aurinko porotti ja lämpötila nousi 25:een. Perjantain oltua iisi koti-ilta, pääsimme hyvissä ajoin ylös ja lähdimme tutustumaan Sydneyharbourin pohjoispuolisiin, hieman varakkaampiin alueisiin, mm. Neutral Bayhyn ja Cremorne Pointtiin. Mimi&Tomi tulivat myös messiin. Kävelimme Cremorne Reserven lenkin ja ihmettelimme harbouria taas uudesta kulmasta. Lisäksi arvioimme paikallista real estate tarjontaa. Kun kävelystä oli saatu tarpeeksi, haimme kulmakaupasta muutaman virvokkeen ja istuimme puistossa kunnes pimeys laskeutui kaupungin ylle. Illalla mentiin vierailemaan Mimi&Tomin solukämppään Drummoyneen.







Aiemmin viikolla oltiin vuokrattu ensimmäistä tuotantokautta semmoista aussisarjaa kun "Love my way". Tämä sen vuoksi että tsekattuamme OZ:in ensimmäisen tuotantokauden, pettymykseksemme huomasimme että tokaa kautta ei ole vielä täällä ilmestynyt. Kun oli pakko saada jotain niin riskillä mukaan lähti sitten tää sarja. Sen verran laatumatskua (+ ilmaiskanavilta ei paljon laatua tule) että perjantai-iltana käytiin hakeen lisäsetti ja chillattiin kotona.



International public health-opiskelujen lisäksi Paula aloitti piirrustuskurssin paikallisessa kansalaisopistossa. Yritin taivutella Paulaa skannaamaan yhden piirustuksen, jonka olisi sitten voinut laittaa blogiin kaikkien ihailtavaksi, mutta ei kuulemma onnistu. No kun se ei kerran käy niin laittaan sen sijaan raporttia meidän kahvinkeittimestä. Jo pitkään hyvin palvelleen kahvinkeittimen, joka saatiin kinkkikaupasta lähes ilmaiseksi, kannu hajosi eikä uusikaan kestänyt kuumuutta kuin viikon. Siksi tällä hetkellä aamukahvit porisee tälläisellä tyylikkäällä crossculturekeittimellä, niin kuin Sydneyn ilmapiirissä on vähintäänkin aiheellista.



Paula varmaan mielellään kertoo lisää, mutta toinen uusi aktiviteetti on orpojen koirien ulkoiluttaminen. Aika karua tarinaa on kuulunut, vaikka myös melko hyvällä prossalla uusia koteja löytyy.

Loppuun viikon futisuutiset:
Aiemmin Sydney FC yritti signata Robbie Fowleria tämän kauden tähtipelaajaksi, mutta homma ei natsannut. Viime viikolla julkistettiin sitten Juninho Paulistan (ex-Middlesborough) vuoden mittainen sopimus. Kovanluokan vahvistus A-liigaan. Nikon kanssa suunniteltiin kausikortin hankkimista, mutta ottaen huomioon että korttia varten tarvitsisi liittyä johonkin ja tehdä sitä ja maksaa tätä (~noin saman verran kun erillislipuilla), niin saattaa kannatus jäädä yksittäislippujen varaan.

Sydney Morning Heraldissa oli juttua hieman erilaisesta futisturnauksesta.

Olen täällä toisella puolella palloa kateellisena seuraillut veikkausliigajoukkueiden viime vuosiin verrattuna poikkeuksellista voittokulkua eurocupeissa. Toivottavasti vielä ainakin pari matsia jatkuisi niin olisi ehkä saumat nähdä Klubi tai Tamu telkkarissa täällä asti.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home