Paula & Iines & Vilma & Otso

formerly known as "Paula & Otso in Sydney" and "Paula & Iines & Otso"

Friday, June 15, 2007

Lounastauko

Vetelin juuri lounaaksi karjalanpiirakoita, joita Paula paistoi keskiviikkona. Aika herkkua oli. Lisäksi minua on tällä viikolla hellitty kouluruokien klassikolla, kanaviilokilla. Tosin tämä kotiversio oli aika monta kertaa maukkaampaa.

Sunnuntaina sitten taas lähden reissuun, jep Orangeen taas, joten kovin eksoottisesta reissusta ei voitane puhua. Tänään tarvitsisi kerätä voimia elpyilemällä. Viikolla monta iltaa on menny hieman turhan myöhäseen. Normi tiistain ja torstain lisäksi keskiviikkona piti käydä syömässä duunikaverin kanssa, joka oli käymässä Perthin toimistolta.

Tunutuu että täällä sataa koko ajan. Ilmeisesti Suomessakin säät on vähän rauhoittuneet niistä viime viikon helteistä. Siitä tulikin mieleen että latailin pari näppärää add-onia mun firefoxiin. Toinen niistä pyöritää selaimen statusbarissa haluamiesi kaupunkien säätietoja ja toinen näyttää kellonajat eri paikoissa.

Takaisin hommiin...

4 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Oletko tietoinen USPGA tilanteesta, Otso?
Nuori australialainen Aaron Baddeley johtaa 54 reiän jälkeen tuloksessa +2. Takaa-ajoon on noussut ystävämme Tiger Woods +4. Tuloksessa +5 on 4 pelaajaa ja +6 on kolmella.Kenttä on vaikea.
Tänään ratkaisukierrokselle lähtevät yhdessä Baddeley ja Woods, varmaan jännää. t.Markku

15:13  
Blogger Bulmi said...

Tässä vietetään vielä Juhannuaaton aamua himassa, ennen viikonlopun rientoihin lähtemistä ja pitihän se tulla pistämään Austraalian vahvistukselle Jussin toivotukset!

-Bulmi

09:53  
Anonymous Anonymous said...

Mo,
hauska kuulla jäbästä. Ei tosiaan Jussi paljon oo mielessä ollut, eilen tuli yhtäkkiä mieleen että niin tänäänhän se on. Toivottavasti perinteisin menoin hoidatte homman siellä. Vois ehkä yrittää rankasta soitolla tänään myöhemmin kunhan ootte heränny. Laittakaa kuvia jonnekin näkyville flickriin yms.
Pitäkää hauskaa!
- Otso & Paula

08:46  
Anonymous Anonymous said...

Hei Otso ja Paula
yritin lähettää mail-tervehdyksen eilen aattona, muttei mennyt läpi.
Istuin juhannusaattoiltaa katselin järvelle ja yritin tunnistaa lintua joka pesii lintujen pommisuojassa. Se on pieni ja nopea ja näyttää vastavaloon harmaalta. Nyt aamulla näkyy valkea siipikuvio; kirjosieppohan se on palannut turvalliseen pönttöön.
Eilen ajoin Mikkeliin ja ostin torilta pienen kapan siikliä. Maistuu hyvältä lohen kanssa.
Ostin myös K-raudasta Makita ruuvinväännin/porakoneen(akku-). Tuntuu hyvältä sekin työpöydän teossa ateljeehen.
t.Markku

12:03  

Post a Comment

<< Home