Paula & Iines & Vilma & Otso

formerly known as "Paula & Otso in Sydney" and "Paula & Iines & Otso"

Friday, May 11, 2007

Suomeen lähdössä

Jep, hiljasta on ollut täällä viime aikoina. Matkavalmistelut ovat vieneet oman aikansa, kuten myös viime viikonlopun happeningit sekä tietysti yksi kuumoittava asiakas.

Lauantaina oli Matsin (huomaa kissa-hiiri-pöytä jne jne) luona poikien ilta, jota voinee myös luonnehtia pienimuotoisiksi polttareiksi. Mats asuu vähän Newtownia kauempana keskustasta, olikohan se nyt Five Docksissa, mutta mukavasti lautamatkan päässä CBD:stä. Taloyhtiöstä löytyi kaikki mukavuudet eli kävimme casuaalisti suomalaisissa löylyissä sekä spaassa virkistäytymässä. Titeysti grillattiin ja pelattiin korttia. Kellon ollessa jo sunnuntain puolella lähdettiin vielä keskustaan, pojat veivät minut baariin.

Viikolla oli tarkoitus iltaisin hoidella juoksevat asiat kondikseen ja valmistautua matkaan. No tuli sitten taas äkkilähtö työhommiin. Palasin vasta tänä aamuna aikaisella lennolla ja nyt ihan juuri pitäisi lähteä takaisin kentälle ja suomeen. Sydney näytti todella hienolta aamu-usvassa ja auringon noustessa. Kone heitti vielä kunniakierroksen kaupungin ympärillä. Harmi ettei ollut kameraa messissä. Lensimme meidänkin kämpän yli tosi matalalla, bongasin aseman sattumalta. Nyt pitää mennä, nägyy mo.

Niin Australian kännykkä ei oo varmaan päällä koko aikaa, joten viesti yms saattaa tulla perille hieman viiveellä.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home