Paula & Iines & Vilma & Otso

formerly known as "Paula & Otso in Sydney" and "Paula & Iines & Otso"

Tuesday, June 12, 2007

Arkeen paluu

Teksti kirjoitettu maanantaina 11.06.2007

Ensimmäinen arkiviikko hääsysteemien jälkeen on takana. Totuttelua niin kotona kuin toimistollakin, mutta ihan hyvällä fiiliksellä ollaan oltu. Talvi on nyt todellakin täällä ja varustelu onkin ollut yksi viikon teemoja.

Töissä aika meni yllättävän kivuttomasti, kahlasin meilit läpi, hoidin itseni ajantasalle kaikkien projektien suhteen ja tietysti sain kertoilla kuulumiset jokaiselle erikseen. Duunin perjantaibisseillä ens kerralla olis tarkoitus vastaanottaa viralliset firman onnentoivotukset ja näyttää ehkä joitakin fotoja.

Paulan opiskelurintamalta on tipahdellut hyviä uutisia niin ettei meinaa perässä pysyä. Molemmat Suomessa tehdyt tentit meni läpi ja lisäksi Paukku on hyväksytty Sydneyn yliopistoon tekemään post graduate opintoja aiheesta International Public Health. Helmi homma, siitä hyvästä saa toki maksaa hieman.

Arkeen paluuta on loiventanut kolmen päivän viikonloppu, kiitos kuningattarelle. Lauantaina shopattiin Broadwaylla ja sunnuntaina Bondi Junctionilla, vuotaviin nurkkiin ja hyiseen viimaan on nyt varustauduttu mm. tohveleilla, aamutakeilla, sateenvarjoilla ja villapaidalla. Henkistä talvea varten ostimme halvan DVD soittimen ja 3 tuotantokautta rimistä & rakkautta sekä Ozin ekan kauden. Kaikkien näiden järkiostosten lisäksi mukaan toki tarttui Paulalle mekkoa yms. kivaa.


Oiva shoppailukeli

Lauantaina käytiin myös kevyesti ulkona, illallistamassa Hilkan, Ianin, Brianin ja Natashan kanssa ja sen jälkeen irkkupubissa Juhan kanssa. Koko viikonlopun oli aikeissa lähteä whale watchaamaan, mutta sateinen keli, muut kiireet ja tänään aamu-unisuus veivät voiton. Sen sijaan kävimme särmästi aamulenkillä ja sitten suuntasimme keskustaan jossa pyörii 2½ viikon ajan Sydneyn filmifestivaali. Leffoja on kaamea läjä, joista kiinnostaviakin löytyi monta, mutta esityksiä on yleensä vain yksi per leffa ja suuri osa arkena päivällä. Yhdessä meidän on tarkoitus tsekat kolme leffaa, Paula toki saattaa käydä väijymässä enemmänkin. Tänään nähtiin State Theatressa Bella, tyylikäs leffa ja kaunis tarina, ei toki mitään elämää suurempaa mutta normihuttua selkeästi parempi. Lisäksi puitteet olivat tosi komeat.


State Theatre

Leffan jälkeen käveltiin taas ympäriinsä muutaman tunnin ajan, Oxford Streetillä ja Surry Hillsissä. Tarkoitus oli mennä syömään, mutta loppuen lopulta oltiin takaisin tutuilla kulmilla Newtownissa ja mielikuvituksellisesti päädyimme yhteen peruskuppilaan King Streetille.


Uusi villapaita

Ens viikonloppuna on Annan tuparit Coogeella. Samalla on tarkoitus juhlistaa useampiakin synttäreitä ja muita merkkitapahtumia viimeisen kuukauden ajalta. Sen jälkeen porukka onkin hajallaan parin kuukauden ajan, kun vuorotellen joku on Suomessa käymässä.

1 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Nyt tuntuu selvästi että olette siellä down-under, kun talvivarusteita tarvitaan.Valaiden vahtiminen onkin sopiva ulkoilmaharrastus pokeri-iltojen vastapainoksi. Eksottista kuikkien vahtaamiseen verrattuna, joka sekin tuntui eksoottiselta. Olisi hienoa kuulla omia havaintojanne valaista.
Voiko Paula laskea nuo post-graduate opinnot hyväkseen Hgissä muutoinkin kuin että onhan meriittiä olla opiskellut Sydneyn kuninkaall.yliopistossa p.grad.ohjelmassa?
Hyvännäköinen villapaita tuolla sammahtaneella poikaparalla. Hyvä Paula,sulla on makua ja hyvä sydän.
terveisin Markku

14:44  

Post a Comment

<< Home