Paula & Iines & Vilma & Otso

formerly known as "Paula & Otso in Sydney" and "Paula & Iines & Otso"

Wednesday, June 27, 2007

Hoi!

Piti oikein tarkistaa mitä viimeksi on kirjoittanut ettei tule toistoa. Vaikka raportoitavaa on varsin marginaalisesti niin laitetaan nyt kuitenkin että pysytään ajantasalla. Tällä hetkellä katsellaan BB:tä töllöstä ja mietin ääneen että mitähän sitä kirjottaisi. Paulan kommentti: ”Vettä sataa ja Paula leikkii karhua talviunilla.” Alla aihetodiste ensimmäisestä:



Annan ja Kevinin uusi kämppä Coogeella oli oikein särmä – puulattiat, korkeat huoneet, iso kuin mikä ja hieno näköala omakotitalojen verhoamille kukkuloille, niin ja taisihan siellä ikkunan reunassa näkyä Tyynivaltamerikin. Valitettavasti näköalasta ei siinä valaistuksessa ja kelissä saanut kuvaa, tyydyin siis napsimaan kuvia tuttuista, joita paikalla olikin melko paljon, meininkikin ajoittain oikein reipasta.


Paula, Janiika ja Hilkka


Justin, Tomi, Juha ja Paula

Juhannusviikko meni minun osalta vaihteeksi Orangessa, jossa olisi muutamana aamuna tarvinnut tosissaan skrabaa auton ikkunoihin. Tällä hetkellä näyttäisi jopa mahdolliselta ettei ihan heti edes tarvitsisi mennä takaisin. Päälimmäiseksi palautui taas mieleen hotellien aamupalat, vaihtoehtoina on tuhdit pekoni, kananmuna ja makkarasetti tai murot. Kahden aamun jälkeen kävin kaupasta ostamassa leipää ja vedin aamupalat huoneessa, silläkin uhalla että päivän ensimmäinen kahvikuppi oli murukahvia.

Anna on jo kohta ollut kaks viikkoa kesäisessä Suomessa. Hilkka lähti lauantaina viemään Iania näytille kotiin, he ovat poissa kuvioista viitisen viikkoa. Niko lähtee kolmeksi viikoksi huomenna. Toivottavasti reissut menee hyvin ja sitä rataa. Hiljaisempaa on Newtownissa.

Juhannuspäivänä valmistettiin (Paulan kantaessa päävastuun) meillä maukas kala-ateria Jamien ohjeen mukaan flathead fileistä. Michaela ja Juha olivat mukana nauttimassa. Hieman myöhemmin Niko liittyi seuraan oltuaan koko päivän pomonsa häissä, jossa oli selvästi nautittu virvokkeita ja varmaan myös vähän ruokaa. Tytöt halusivat tanssimaan Retroon mihin myös menimme. Juha meni vielä pidemmälle.


Paula kotikulmilla


Ruoanlaittoa


Seurustelua

Saihan sitä jotain kirjoitetuksi kun oikein yritti.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home