Paula & Iines & Vilma & Otso

formerly known as "Paula & Otso in Sydney" and "Paula & Iines & Otso"

Saturday, December 23, 2006

Risteily ja Hold'em

17.12.2006 Jouluristeily
Finnish societyn järkkäämä sunnuntairisteily kokosi lähiseudun suomalaiset ikään katsomatta syömään kinkkua, laatikoita ja muita perinteisiä jouluruokia. Botski lähti yhdentoista aikaan aamulla ja kierteli neljän tunnin ajan harbourissa.

Niko ja tytöt







Halpiskämppiä harbour bridgen tuntumassa








Siinä se nyt sitten on











Darling Harbour







22.12.2006 Newtown Poker Tour - Xmas Special
Turnauksen "Finaalipöytä" pelattiin kuuden hengen voimin lämpimässä perjantai-illassa meidän takapihalla. Osanottajina olivat Ian, Paul, Janne, Niko, Paula ja Otso. Peli alkoi varovaisen tunnustelevissa merkeissä pelaajien analysoidessa vastapelaajien tyylejä ja taktiikoita.

Paul: "Aika kova toi satasen korotus"










Blindit olivat ehtineet jo nousta reilusti ja peliäkin takana lähes pari tuntia kun viimein alkoi tapahtua. Ian dominoi isolla stackilla ja varsinkin Paul ja Janne alkoivat olla vaikeuksissa. He siirtyivätkin pikapuoliin katsomon puolelle ja turnaus jatkui neljän hengen voimin.

Ian ja chipleadi








Seuraavaksi noutaja osui Otson kohdalle, epätoivoinen all-in 89 offsuited kun stäckki oli enää muutaman ison blindin kokoinen ja homma oli selvä. Tämän jälkeen kolmikko jauhoi monta kierrosta ilman suurempaa draamaa, olihan tiedossa että kärkikaksikko pääsee rahoille. Bubblen kirous osui sitten Nikoon Paulan muodossa (ao kuva)

Tiukkojen maksujen jälkeen pöytään rainbow floppi K, 10, 6
Paula sökötti, Niko meni all-in jonka Paula maksoi.
Alta paljastui Paulalle naulapari ja Nikolla 10 6 eli rattaat.
Turnista pöytään ässä ja kalkin maku tuntui jo Nikon huulilla.

Lievän ohivedon jälkeen Paula voimiensa tunnossa, irvistys kertoo vain siitä että katse oli jo siirretty heads-upin ja Ianin kyykytykseen.

Niinhän siinä sitten kävi, että Paulan momentum kesti loppuun saakka ja lyhyehkön kaksintaistelun jälkeen Paula myhäili voittajana kaiken kaikkiaan reilun kolmen tunnin uurastuksen jälkeen.

Newtown
Alla pari kuvaa Newtownin pääkadusta King Streetistä. Iltakuvat on otettu Zanzibarin kattoterassilta, liikennettä riittää vielä puolen yön aikaan. Päiväkuva on Missenden roadin kulmasta eräänä sunnuntaiaamuna.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home