Paula & Iines & Vilma & Otso

formerly known as "Paula & Otso in Sydney" and "Paula & Iines & Otso"

Tuesday, July 10, 2007

Live Earth

Taas mennään uutta viikkoa. Maanantai ja tiistai oli töissä contracts trainingiä eli käytiin läpi sopimuksentekoon liittyviä laki yms kiemuroita. Melko kuumoittavaa matskua, olisi varmaan parempi olla laittamatta nimeään enää mihinkään paperiin, saattaa joutua henkilökohtaiseen vastuuseen.

Lauantaina oltiin syleilemässä maailmaa. Olihan se mukavaa aurinkoisessa talvisäässä (~17C). Bändit alkoi soittaa jo puoliltapäivin ja homma jatkui aina iltamyöhään. Näimme ison liudan bändejä sekä tietysti vinkkejä ja tietoiskuja ympäristön säästämiseksi. Jotain meinataan implementoida meidänkin huusholliin. Kovinta settiä molempien mielestä veti Sneaky Sound System. Jopa Paula taipui tähän vaikka ko bändin voi laskea elektronisen musan kategoriaan. Osa bändeistä jäi näkemättä, kun lähdimme Nannan ja Matsin luo. Töissä Jasonilta tulikin noottia kun missasimme John Butler Trion.


Sneaky Sound System


Aussie Stadium

Abbotsfordiin kokoontui peruspoppoon lisäksi isäntäparin paikallisia (ja brittiläisiä) frendejä. Ohjelmassa oli grillausta, pokeria ja muita seurapelejä. Tällä kertaa jyrättiin Paukun kanssa siihen malliin että heads-uppia vedettiin ihan perhepiirissä.

Mitäs muuta, aussit aloitti Aasian cupin melko vaisulla esityksellä Omania vastaan. Totaaliselta nöyryytykseltä säästyttiin kun viime hetken tasoitusmaalien erikoismies Tim Cahill kuopi lähietäisyydeltä pallon Omanin verkkoon yliajalla. Tosin tätä ennen socceroos maalivahti Mark Schwarzer oli joutunut pariin otteeseen venymään oikein kunnolla, joten 1-1 tulos oli loppuen lopuksi parasta mitä toivoa saattoi. Ehkä tämä toimii herätyksenä joukkueelle, sillä ainakin ylimielinen media täällä on aiemmin pitänyt Aussien mestaruutta lähes itsestäänselvänä. Antikulttuuria on tosin se että pelit näytetään vain maksullisella fox sportsilla.

Täällä ollaan myös ihmeissään että Sydneyn oopperataloa ei valittukaan yhdeksi maailman seitsemästä ihmeestä, näähän on vähän kun suomalaiset ja nobelin rauhanpalkinto.

Bulmille erityiskunniamaininta ahkerasta kommentoinnista (faija tietysti painii tällä saralla ihan omassa luokassaan). Muut voi ottaa rohkeasti mallia...

1 Comments:

Blogger Anna said...

Jaaha, nyt ollaan menty jo kommentoinnin asteelle blogien kanssa, eli siis vuoroin vieraissa:
Omia blogiasetuksia on nyt muutettu, joten ei tarvi enaa ladata tuhansia kuvia, muutamia satoja vaan etusivulta :) Ja jengi taisi olla vahan pettynyt teihin viime lauantaina, kun vetasitte koko potin toisten nenan edesta. Joku taisi kutsua teita pokeriperheeksi.
Taytyisi siis vihdoin itsekin koittaa opetella pelin salat....
Kuullaan!

07:28  

Post a Comment

<< Home