Paula & Iines & Vilma & Otso

formerly known as "Paula & Otso in Sydney" and "Paula & Iines & Otso"

Tuesday, January 29, 2008

Jatkuvalla Syötöllä...

Blogin päivitystahti ei koskaan ole ollut näin hurjaa kuin viimeisen parin viikon aikana. Nähtäväksi jää kestääkö vauhti loppuun asti.

Viime viikonloppu oli jälleen pitkä. Vaikka Australia Day osuikin lauantaille, lahjoitti liittovaltio jalomielisesti maanantain yleiseksi vapaapäiväksi. Kun vielä ens viikonlopulle oon ottanut yhden vapaan Uuden Seellannin keikan ylitöistä niin tässähän ehtii jo tottua neljä päiväiseen työviikkoon.

Perjantaina kohensimme varsin alas vajonneita osakkeitamme jalkapallokulttuurin saralla. Koko tämä kausi oli vain missattuja Sydney FC:n kotipelejä, mutta viimeisellä hetkellä korjasimme tilanteen. Kyseessä oli jo pudotuspelivaihe ja "välierän" ensimmäinen osaottelu Queenslandia vastaan. Välierä on lainausmerkeissä, koska pudotus pelisysteemi on melko omaperäinen. Ekalla kierroksella pelaa runkosarjan 1 vs. 2, josta voittaja finaaliin ja häviäjä pelaa voittajaa otteluparista runkosarjan 3 vs. 4, josta sitten voittaja menee myös finaaliin. Sydney oli runkosarjassa kolmas eli vielä pitkä on matka ennen kun kannua nostellaan. Ottelu ei suuria hienouksia tarjonnu eikä myöskään maaleja. Tunnelma oli kyllä ihan hyvä, olimmehan hommanneet paikat The Covesta eli ns. HC kannattajien sektiosta.... "When Sydney goes marching in"





Lauantaina saattelimme porukalla Juhan reisulleen. Iso reissu, reilu kuus kuukautta, Aasiassa vaati asianmukaisen ison setin. Tein kaikkeni. Kuvassa Marlyn terassilla hehkuvat Anna ja Brent.



Huuhkajien uuden päävalmentajan, Stuart Baxterin, nimeäminen huomioitiin paikallisessa mediassa lyhyesti, mutta kuitenkin. Debyyttiä odotellaan vesi kielellä... Kyproksen leirin peleistä tuskin odotettavissa paljoa välähdyksiä Australian tv:ssä.

Päätin sitten aloittaa kuvasarjan aiheesta Newtownin seinätaide, sitä tässä ihan lähikulmilla meinaan riittää. Ensimmäisessä 5 kuvan setissä peli avataan koko seinän kattavalla Martin Luther King, Jr. duunilla, joka on yksi Newtownin ehdottomia tunnusmerkkejä. Siitä laskettelemme sitten muutaman pienemmän teoksen kautta ensimmäisen osan maaliin. Näitä kyllä riittää useampaankin postaukseen joten palaamme asiaan.





1 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Stuart Baxter istui katsomon puolella kun Suomen B-maajoukkue hävisi Puolalle 0-1. Pelitapahtumat olisivat antanet aihetta isompaakin tappioon. Toisaalta Suomi peluutti uusia kasvoja ja kaikki vaihdot käytettiin hyväksi.
t.MT

22:19  

Post a Comment

<< Home