Paula & Iines & Vilma & Otso

formerly known as "Paula & Otso in Sydney" and "Paula & Iines & Otso"

Thursday, January 17, 2008

Aira ja Paavo

Viikko sitten torstaina käytiin pitkästä aikaa Alfredissa lyömässä korttia. Ajat ovat muuttuneet, nykyisin saa ensimmäisen tunnin aikana ottaa rebuyta sen kun kerkeää ja lopuksi vielä kaiken maailman tupla add-onnkin löytyy. Me tietysti vedettiin ihan rutiinisti pelkällä aloitusstäckillä finaalipöytään. Paula ei päässyt rahoille vaan putosi juuri ennen bubblea kun jälellä 6 pelaajaa. Itse sinnittelin kolmanneksi ja kassautin huikeat 50 taalaa. Siitä pois 10+10 taalaa meidän buy-ineihin, joten tuntipalkaksi tuli ruhtinaalliset ~9 dollaria. Ihan vielä ei siis kannata alkaa haistatella toimistolla. Noiden rebuyiden takia turnaus kestää paljon pitempään ja kotona oltiin vasta yhden aikoihin, aamulla taas virkeänä töihin.

Sunnuntaina saapuivat Aira ja Paavo. Matka oli mennyt hyvin, mutta toki pientä jetläägiä oli havaittavissa. Tosin kuitenkin heti sunnuntaina tehtin pitkä kävelylenkki Newtownissa ja yliopiston kampuksella. Mielenkiintoisia kasveja ja ötököitä löytyi. Ao kuvassa Paavo meidän takapihalla ja jälleen jokin siellä maastossa on herättänyt mielenkiinnon.



Keskiviikkona mentiin oopperaan katsomaan La Bohème. Muu porukka oli aiemmin päivällä ehtinyt heittää pakollisen Coogee - Bondi kävelyn ja käydä nauttimassa tyynenmeren tyrskyistä, sillä aikaa kun itse ylläpidin markkina-arvoa osakkeenomistajille. Pätkä oli varsin viihdyttävä, vaikka hieman modernisoitu (erityisesti lavastus ja vaatetus) versio herättikin ansaitusti keskustelua ja jakoi mielipiteet.


Turistikuva


Oopperan ystävät

Viikon taktiikkacorneri esittää: Miesvartiointi

"Noi janarit ei kyl osuis ees ladon seinään, taidankin mennä kattoon onko blackberryyn tullu meilejä"


"Voi per...., mitenhän täs näin kävi"

3 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Ei ihme että rapina kiinnostaa kun istuja on paljain jaloin Australian viidakossa. - "Oopperan ystävät" -kuvassa on iloinen tunnelma, perhe taas koossa.
t.M

09:40  
Anonymous Anonymous said...

Joo, hyvin näyttää menevän Sydneyssa¨ja taas kerran hauska blogi.Ette ole tainnut muuten vielä nähdä opossumia siellä lähimaastoissa?

Hesarissa oli juttua siitä, miten nettipokerin pelaajien voitaisiim suojella antamalla hävinneelle mahdollisuus periä rahansa takaisin. Herâttää tietysti vastusta erinäisillä tahoilla.

V.

11:29  
Anonymous Anonymous said...

Jep, olen kyllä lukenut. Pitäisi RAY:n tai Veikkauksen panna pystyyn suomalainen nettipokerisaitti niin saataisiin niitä veroeuroja kotisuomeen. Siitähän siinä on loppuen lopuksi kysymys. Suurin osa suomalaisista peliongelmaisista on kuitenkin koukussa näiden lafkojen omiin peleihin eikä nettipokeriin.

- Otso

01:41  

Post a Comment

<< Home