Paula & Iines & Vilma & Otso

formerly known as "Paula & Otso in Sydney" and "Paula & Iines & Otso"

Friday, January 25, 2008

Aira ja Paavo III - Arjen Paluu

Lyhyt kuittaus vaan, että kiitos vieraille, mukavaa oli. Olemme täällä pikkuhiljaa palanneet normaaliin päiväjärjestykseen.

Viimeinen ilta vietettiin Manlyssä, jonne kiiruhdin töistä ja jossa Aira, Paula ja Paavo olivatkin ehtineet jo shoppailla, notkua beachillä ja käydä kahvilla. Manly on kyl kesäaikaan kuin toiseesta maailmasta muuhun Sydneyyn verrattuna... kun olisi lomaparatiisiin saapunut. Kävimme syömässä biitsikadun kuppilassa ja auringon alkaessa laskea mailleen hyppäsimme lauttaan kohti keskustaa. Valaistus oli varsin oivallinen maisemakuvien nappailuun.

Nyt edessä pitkä viikonloppu ko lauantai on Australia Day, joka hyvitetään maanantain vapaapäivällä. Tänään illalla Sydney FC - Queensland Roar @ Aussie Stadium, olemme siellä.

Niin ja pakko vielä nostaa peukku Tsongan eiliselle esitykselle Melbournessa, selostajaa lainaten "He absolutely dismantled Nadal".



1 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Kiitos taas blogista. Valitettavasti silloin, kun käytiin Paulan kanssa Manlyssa sää ei ollut ihan parhaita, mutta hieno paikka. Tsemppiä rauhalliseen kotielämään ja arjen aherrukseen.
V.

10:27  

Post a Comment

<< Home