Paula & Iines & Vilma & Otso

formerly known as "Paula & Otso in Sydney" and "Paula & Iines & Otso"

Friday, June 13, 2008

Asiointia

Eilen illan hämärtyessä lähdimme ensi kertaa kunnolliselle kävelylenkille vaunujen kera. Ihan tässä lähiympäristössä haimme oikeanlaisia säätöjä ja aerodynaamisia ominaisuuksia (pari kuvaa alla). Tänään suuntasimme sitten centralille ja kävimme rekisteröimässä Iineksen osaksi järjestäytynyttä yhteiskuntaa ja hoidimme myös Medicare asioita.

Ensi yönä olisi Gallian kukkojen aika ryhdistäytyä. Se on pakko nähdä.



3 Comments:

Blogger Unknown said...

Moiks!
Häpeäkseni myönnän, että en ole kovinkaan säännöllisesti käynyt teidän blogia kurkkimassa, mutta nyt oli pakko päästä katsomaan kuvia vauvasta ja teistä!

Aivan ihana pikku "tyyppi"! Ja tosi kauniin nimen olette antaneet :) Tuhannesti vielä onnea ja iloa uuden perheenjäsenen kanssa tutustumiseen!

t.Sari

14:04  
Anonymous Anonymous said...

Onko kameranne ladattu välillä mu-va-filmillä, vai näyttääkö vain siltä?
Ranska ei ole entisensä. Joukko vanhoja sankareita juoksee kentällä mutta voitonnälkä on hukattu makeaaan elämään.Pärjänneekö edes Romanialle!

Tulin äsken Iso-Famulta jolle vein ensimmäisistä blogeista pudottamiani kuvia jotka eilen teetin Zoomissa.Hän tykkäsi. Muistettakoon että siellä oli esillä se vanha Perroksessa v.1978 otettu kuva Otso Famun sylissä, teidän hääkuvanne ja nyt siis Iines aiheesta 5 kuvaa.
t.Markku

15:59  
Blogger Paula ja Otso said...

Joo mustavalkoista välillä vaihtelun vuoksi. Kiitos, toi oli hyvä homma että veit kuvia famulle.

03:03  

Post a Comment

<< Home