Paula & Iines & Vilma & Otso

formerly known as "Paula & Otso in Sydney" and "Paula & Iines & Otso"

Sunday, April 20, 2008

Höyhenenkevyt

Niin kuin jo viime postauksessa mainittiin niin reissu Kiinaan oli viime viikon teema.

Sydney tuntuu melko pikkuiselta kylältä Shanghain jälkeen. Tornitalojen ja monessa kerroksessa pyyhkivien kehäteiden keskellä olo oli hieman epätodellinen. Outotecin toimistossa meininki oli kuitenkin leppoisa ja komennuksella olevat aussit ja yksi suomalainen tuntuivat viihtyvän hyvin.



Reissu Dexingiin kuitenkin palautti mieliin että kaikki mestat Kiinassa ei välttämättä oo ihan niin pitkällä kehityksen (hyvän/huonon) polulla.



Toki tässäkin pallon kolkassa käytetään maailman parhaita röntgenanalysaattoreita Suomesta.





Palaverit pidettiin, käytiin ihmettelemässä rikastamoa ja tässä alla ollaan jo ansaitulla lounaalla. Pari tyyppiä muisti viiden vuoden takaa sen kipsikädessä heiluvan nuorukaisen.



Perjantai aamuna palasin kotiin, jätin toimiston väliin ja siirryin viettämään viikonloppua. Paulan viikko oli mennyt kouluhommissa, ryhmätyötä ja maternal mortality esseetä väsäillessä.
Lauantaina järkättiin pieni get-together Glebessä. Nautimme tapasta ja sangriaa Spanish Tapas Restaurantissa. Kuten Niko totesi, jollain on ilmeisesti ollut todella luova päivä kun ravintolalle on mietitty nimeä. No ruoka oli kuitenkin hyvää. Muut jatkoivat vielä iltaa keskustaan kun me lähdimme kotiin latautumaan sunnuntain synnytysvalmennukseen.



Paula sai jälkkäriksi Churroja kun me muut otettiin vielä vähän sangriaa.



Paulan EBay-shoppaajauran huippuhetki osui viime viikolle kun haaviin tarttui todellinen helmi. Kaikkien potkupukujen ja lastenvaunujen jälkeen fokus oli hetkeksi siirretty isompiin artikkeleihin. Kovan huutamisen tuloksena eilen iltapäivällä ovestamme käveli sisään Singerin klassikko 50-luvulta ... Featherweight 222K.



Ilonanne jälleen graffacorneri, sunnutaikävelyltä Camperdown Memorial Parkista.




1 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Hei Aussit,
Paula on nyt selvästi päässyt frouva-säätyyn, minkä jo Churro -kuvan arvokkaasta ilmeestä huomaa. On oma poljettava(?) Singer ja kaikki.

Otson lounaskuva Dexingin kapakassa oli tosiaan hauska ja toi mulekin vastaavia muistoja mieleen.

Pariisissa aika menne nopeasti, lämmintä eilen illalla +20C minkä katukahviloiden käyttöasteesta huomaa.Äsken söin lounaaksi Vavin cafeessa helmikanaa artisokan pohjien kanssa.Jälkiruuan ja punaviinilasin kanssa lasku oli 31,50 euroa. Mitähän mahtanee olla kun madame le Juge tulee perjantaina kaupunkiin.

Pärjäillään, teillä näyttää ainakin menevän leppoisasti.Nyt kun on vielä Singer apuna.

t.Markku

16:33  

Post a Comment

<< Home