Paula & Iines & Vilma & Otso

formerly known as "Paula & Otso in Sydney" and "Paula & Iines & Otso"

Sunday, May 18, 2008

Pumpulihääpäiväviikonloppu

Joo eli varsinainen päivä on tänään maanantaina, mutta ajatelimme juhlistaa merkkipäivää jo viikonloppuna. Mitään mullistavaa agendaa ei ollut viikonlopulle tehty vaan uskoimme että hyvä meininki tulee omalla painollaan. No olimme sentään varanneet pöydän illaksi. Tätä varten tarvitsimme jotain nättiä päällepantavaa.

Kannattaa tankata hyvin jotta jaksaa sitten shopata.


Pari muutakin ihmista oli tulossa ostelemaan.


Paula esittelee mahaa QVB:ssä. Otson mukaan on tarttunut juuri noita pahamaineisia laatikonmallisia boutiquekasseja. Jotain oli siis löytynyt.


Uusissa vaatteissa kelpaa poseerata ennen Crossille lähtöä.


Paula oli bongannut tämän Aperitif ravintolan netistä. Mesta oli särmästi townhouseen väsätty ja tarjoili "grazing menu" ruokaa eli siis käytännössä tapasta. Ruoka olikin oikein hyvää, mutta yhdistettynä epästandardikokoisiin annoksiin, meille melkein kävi vanhanaikaisesti. Saimme tehdä ihan tosissaan hommia että se viimeinenkin crème brûlée lusikallinen hävisi tuulen suojaan. Joo ja kuvassa tosiaan on punajuurisalaattia, että Toomaksellekin olis varmaan kelvannut tää mesta, vaikka forssalainen oli just päässyt loppumaan.


Sunnuntaiaamu meni sitten lepposissa merkeissä...


Iltapäivällä Olympic Parkissa, takana punavalkoinen massa vaeltaa kohti katsomoa. Ilmassa väreilee odottava tunnelma ja adrenaliinin tuoksu ennen kaupungin ylpeyden Swansin (aussifudis) peliä. Kovimmat jätkät toki olivat menossa ihan jonnekin muualle.


2 Comments:

Blogger Chris and Lou said...

Hey Man! Keep up the good blogging work. Glad to see you're still acting like a model in Sydney. You look good in a hard-hat too - certainly turns me on anyway. Hope Paula is well and everything is going to plan.

11:28  
Anonymous Anonymous said...

Mukavalta kuulosti hääpäivän ohjelma. Paulakin muisti syödä kahden edestä. Kun katsoo lounaslautasta ja lukee illallisselostuksen, josssa crème brûlée, tuo ranskalaisen keittiön kevyt jälkkäri erikseen mainitaan, voi appiukkokin myhäillä tyytyväisenä.
Forssan punajuurisalaatti on nyt julkaistu uudessa pakkauksessa, minkä takia ilmeisesti kysyntä hypähti ja tuote loppui tilapäisesti Sydneyn kulmilla.
Pärjäilkä silti!

12:27  

Post a Comment

<< Home