Paula & Iines & Vilma & Otso

formerly known as "Paula & Otso in Sydney" and "Paula & Iines & Otso"

Saturday, May 31, 2008

Entry Nro 73

Viimeiset pari viikkoa talvi on tehnyt tuloaan. Eilen illalla alkoi taas sade ja tauotta on tullut tähän aamuun asti. Viima vastaan löytyi lämmikettä yllättävän läheltä. Enmore Roadin skandinaaviravintolan ikkunassa näkyi tuttuja säkkejä kun ohi kävelimme. Kyseisessä paikassa ei aiemmin ole tullut asioitua, muistuu mieleen ohikulkijan varoittavat sanat Paulan tutkaillessa menua joskus aikoinaan. Nyt käytiin hakemassa muutama säkki sopuisaan 4$:n kappalehintaan.



Viikko sitten oli Paulan syntymäpäivät ja ajattelimme kutsua vielä ihmisiä meille ennen kuin tilanne muuttuu liian radikaalisti. Melko tutulla kokoonpanolla mentiin ja ruokaa riitti.



Työviikko meni tervehenkisissä merkeissä. Urheilun jälkeen maistuu terveellinen thaikkuruoka.



Raskaan viikon jälkeen nukuttiin kellon ympäri. Muutenkin lauantaipäivä meni laiskoissa merkeissä, nautimme poikkeuksellisen hienosta ja lämpimästä päivästä lounastamalla pihalla.



Illalla olimme Paulan opiskeluporukan järjestämällä Harbour Cruisella. Kolmen tunnin ajan paatti seilasi edes takas ympäri Harbouria, melko tyypillinen illanviettosysteemi täällä päin. Siinä ajassa ehti nähdä sen oopperatalonkin pari kertaa. Suurimman osan ihmisistä tapasin ensi kertaa, oli hauska yhdistää naamat Paulan tarinoiden henkilöihin. Tämän kansainvälisen porukan meno yltyi risteilyn edetessä ja todennäköisesti ilta jatkui vielä jossain Darling Harbourin mestoissa. Me suuntasimme kotiin jatkamaan elpyilyn täyteistä viikonloppua.



0 Comments:

Post a Comment

<< Home