Paula & Iines & Vilma & Otso

formerly known as "Paula & Otso in Sydney" and "Paula & Iines & Otso"

Tuesday, September 02, 2008

Läksiäisviikonloppu

Vähiinhän nuo aamut käyvät. Perjantai oli viimeinen päivä toimistolla ... läksiäiskahvit ja pannukakut, sitten vielä työpöydän tyhjennys ja menoksi. Suoraan töistä hyppäsin Annan, Paulan ja Iineksen matkaan ja kohti Central Coastia. Lähimpien ystävien kanssa olimme vuokranneet "mökin" Copacabana beachilta vajaa sata kilsaa Sydneystä pohjoiseen. Yleensä julkista liikennettä käyttävälle olikin aika tutustua perjantain kotiinpaluuruuhkaan. Vielä kun Iines oli laatinut meille kahden varikkopysähdyksen taktiikan olimme perillä vasta reilusti pimeän jo laskeuduttua.

Ensimmäinen ilta meni rauhallisesti seurapelejä pelaillen, kaikki olivat hieman väsyneitä työviikon jälkeen.


Näkymä terassilta

Lauantaina jengi kävi tutusmassa lähitienooseen ja varsinkin hienoon rantaan. Päivän mittaan käytiin myös varsin kovatasoinen biljarditurnaus, Copacabana Invitational.


Kuuma ensimmäisen kierroksen ottelu P. Tiili vs. M. Blomqvist


Nathalia matkalla finaaliin, Jerry valvoo silmä tarkkana.


Mestarin fiilistelyä taistelun tauottua.


Iineskin nautti maaseudun rauhasta (kuva: A. Kurikka)

Illalla valmistimme perinteisen aussibarbequen. Kaikki kantoivat oman kortensa kekoon, ei vähiten Mats jonka ribsit ja focaccia olivat suuressa suosiossa sekä Heidi jonka perinteinen suomalainen perunasalaatti oli ehkä koko aterian selkäranka.


Heidi & Marko


Hyvin tarkeni vielä/jo illallistaa ulkona.


Pokeripöydässä Paula piti Tiilin perheen mainetta yllä ja otti voiton kotiin.


Rankka viikonloppu lopuillaan (kuva: A. Kurikka).

2 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Nimimerkki A.Kurikka oli ottanut pari erinomaista kuvaa hienosti poseeraamaan oppinesta Iineksestä.Samoin säteilee kuvassa pokerikisan voittajatar, muutkin näyttävät kuvissa iloisilta. Taisi olla hyvä retki ja hauska päätös Australian komennukselle. Varmaan joskus myöhemmin muistelette noita kuukausia kulta-aikana.
Mitkä olivat Outotecin pomon lähtiäissanat - "toivottavasti seuraajasi ehtii nukkua tarpeeksi kotonaan..."? No ei kai, kyllä työmatkoja tuli sentään virkeästi lenneltyä merien yllä.
t.Markku

10:35  
Anonymous Anonymous said...

Ihania kuvia jälleen Iineksestä! Taitaa olla teillä ruskeasilmäinen neiti?

11:20  

Post a Comment

<< Home