Paula & Iines & Vilma & Otso

formerly known as "Paula & Otso in Sydney" and "Paula & Iines & Otso"

Tuesday, July 01, 2008

Lopun alku

Hups, aikaa ehti taas vierähtää viime päivityksestä.
Nyt sitten kun mietin että mitähän tässä on tapahtunut, minusta tuntuu että ehkä tämmöinen reilu viikon päivitysväli saattaa olla kenttätapahtumiin nähden ihan oikeutettu.

Yhteenvetona loppuneista EM-kisoista täytyy todeta että päivätyö, pieni vauva, seitsemän tunnin aikaero ja suosikkijoukkueen aikainen kotiinlähtö rajoittavat suuremmankin jalkapallon ystävän täyspainoista kisaelämystä. Ihan jees että Espanja korjasi potin, vaikka tietysti sen johdosta Hannu voittikin meidän kisaveikkauksen.

Perjantaina Paula kävi hakemassa Iineksen Birth Certificaten joten ensimmäinen askel passin hakuprosessissa ja sitä kautta kotiinpaluussa on otettu. Heti perään otettiin toinen askel kun sovin duunissa että lopetan elokuun lopussa. Suunnitelma on ottaa pari viikkoa vapaata täällä ennen kun lennämme Suomeen.

Viikonloppu meni tutuissa kuvioissa paitsi lauantaina käytiin Sannan bileissä Pyrmontissa. Tämä oli oiva tilaisuus koeajaa baby capsule ja sen asentaminen taksin takapenkkiin. Hyvin meni, kuten myös itse tilaisuus. Iines chillasi lähes koko matkan, keräten voimia yölliseen mellakointiin. Pari tuntia ehdittiin sosialiseerata ja todeta että meininki oli yltymässä kiitettävästi.

Iines ja Otso multittaa, 4 * NL100 max 5 @ Ongame


Kyllähän Iines näissä kuvissa näyttää epäilyttävän rauhalliselta.


Kävelyllä ja lounaalla Erskinevillessä.

1 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Odotettu päivitys tullut.Uudet kuvat sai näkyviin vasta kun teksti luettu. Tosi herttainen kuva Paulasta ja Iineksestä.

Odottelen Skype-kontaktia kuulukkeet korvilla. Onkohan kaikki vivut laitettu oikeisiin asentoihin?
t.M

10:48  

Post a Comment

<< Home