Paula & Iines & Vilma & Otso

formerly known as "Paula & Otso in Sydney" and "Paula & Iines & Otso"

Sunday, July 06, 2008

Arkisettiä

Taas viikko hujahti ja kansa vaatii raporttia.

Arkirutiinit ovat pikku hiljaa asettuneet uusiin uomiin. Kylvetykset, siivoukset, ruoanlaitot yms. ovat löytäneet omat paikkansa aikataulusta. Paula toki hoitaa kaikista kriittisimmän huollon, mutta kunnollisena aviomiehenä koitan olla avuksi. Paula ja Iines ovat myös hoidelleet virastoasioita, mm. tänään matka käy Suomen konsulaattiin, sekä keskiviikkoisin on käyty neuvolan äitivauvakerhossa jakamassa kokemuksia. Samalla tuli todettua että massakausi tuottaa tulosta, päivän noteeraus oli 3,1 kg.

Nyt kun varsinaisia syömisrajoituksia ei Paulalla enää ole niin olemme löytäneen Sushijunan tosta aseman kulmalta. Take-away ruoka on kovassa huudossa tällä hetkellä joten monipuolisesti eri vaihtoehdoista, joita King Street onneksi runsainmitoin tarjoaa. Tässä hienossa sommitelmassa näkyy viime viikon saalis, ilmastointilaitteen kaukosäädin, soijakippona toimiva mittakauha, avaimet ... vain muutamia mainitakseni.



Viikonloppuna pyörähdettiin päiväkävelyltä Marrickvillen Metro ostarilla kyselemässä pahvilaatikoita muuttokuormaa varten. Koitamme olla järkeviä ja aloittaa nämä hommat ajoissa. Kyllähän sitä romua, mistä ei irti pääse, on taas kertynyt. Ja tässä asiassa minä en ole läheskään niin toivoton kun Paula.

Tällä kertaa koeajossa hug-a-bab kantoliina. Kehuja jaamme kevyestä rakenteesta ja mahdollisuudesta käyttää molempia käsiä oheistoimintoihin ajon aikana.





Tuntuu siltä että kaikki kuvat minusta osuvat kylvetyksen tienoille...


Ja jottei nyt ihan pelkiksi Iineksen kuviksi mene, niin laitetaan pieni graffakorneri lämmittely eiliseltä kävelyltä.

2 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Eka kerralla ei blogger tainnut ottaa mun tekstiä, siis uusi yritys.

Olen kuullut tuosta kantoliinasta paljon hyvää kerrottavan. Kun näen nyt toiminnassa, on kyllä syytä uskoa kaikki kehut. Ei voisi Iineksen paikka olla parempi kuin tuossa äidin rinnalla. Valokuvakin on kuin suuria muotokuvia, esim.: "Paula ja hänen tyttärensä Sydneyn lentokentällä 2008.

Jos kameran antaa naisen käteen, ei mikään ihme että kylvetys saa palstatilaa. Onhan niin turvallisen
näköistä kun isot kourat pitelevät pientä lasta.

t.Markku

17:56  
Anonymous Anonymous said...

Hyvä edes näin mainion blogin välityksellä päästä tutustumaan mukavan näköisiin arkirutiineihinne, jotka näyttävätt sujuvan rauhoittavan hyvin.

V.

18:54  

Post a Comment

<< Home