Paula & Iines & Vilma & Otso

formerly known as "Paula & Otso in Sydney" and "Paula & Iines & Otso"

Tuesday, July 29, 2008

Hydrostatic head

Ollaan oltu hieman under the pump niinku täkäläiset tapaa sanoa. Paula koittaa tiukasti saada opiskelut nippuun ja samaan aikaan mulle on napsunu ekat duunireissut sitten Iineksen syntymän. Viime viikko meni Perthissä koulutusta pitäessä, mutta uutta reissua länsirannikolle pukkaa jo parin viikon päähän. Tällä kertaa yritetään päästä reissuun koko perhe.

Nyt on se aika vuodesta kun jengi lappaa Suomeen Australian kylmyyttä pakoon. Jossain Suomen tiedotusvälineissä oli jopa mehusteltu lumisateesta Sydneyssä. Ilmeisesti tarkemassa luokituksessa oli kyseessä ollut pehmeitä rakeita eli ikivanha sääennätys jäi silti voimaan. No meidän kulmilla ei tätä ihmettä nähty. Hilkan lähdön kunniaksi käytiin lounaalla siinä yhdessä japanilaisessa ravintolassa Kingin ja Missendenin risteyksen lähellä. Näin saimme pois listalta taas yhden paikan, johon on ollut aikomus mennä jo pidempään. Kuvallinen todistusaineisto löytyy alta.




Iines on kasvanut jo ihan hurjasti ja kyllä tuolla syömisfrekvenssillä olis syytäkin. Viimeisin noteeraus parin viikon takaa pysäytti viisarin 3115 grammaan, siis ilman rihmankiertämää. Pituutta löytyi jo 53cm.



Ja nyt on saatu sitten passikin. Kyllä kelpaa tarhassa sitten brassailla Sydneyn konsulaatilla verrattuna väsyneeseen Helsingin poliisiin.

1 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Tyylikäs ja rauhallinen on Markun kommentti tyttärenne passikuvasta. Todella sympaattinen suomalainen neito.

Kun uusia asukkaita on kenties tulossa, teetin RK.n porakaivon vesitutkimuksenkin uudemman kerran. Itse asiassa tilauslomakkeessa olikin eräs syyvaihtoehto: lapsen syntymä.Odottelen tuloksia sekä kaivo- että uimarantaveden laadusta.
Koko päivän satoi kuin Esterin saavista aamu-neljästä Tuuliharjaan saakka. Tee siinä loppujärjestelyjä! t.Markku

22:59  

Post a Comment

<< Home