Paula & Iines & Vilma & Otso

formerly known as "Paula & Otso in Sydney" and "Paula & Iines & Otso"

Saturday, November 18, 2006

Lauantaiaamustelua

Mukavan illan, erinomaista tapasta Sabor De Espana ravintolassa kotikulmilla, jälkeen aamustellaan rauhassa kotona. Paula spekuloi englannin kurssin asioita esim The biggest environmental problem in your home country, otso jauhaa paffin perusturbosittaria ja pyykkikone pyörii taustalla.

Paulalla takana ensimmäinen viikko kielikurssia ja mielenkiintoista on ollut. Kursilta löytyy kivasti eri kansalaisuuksia... ranskalainen opettajatar (30v. jolla lapsi ja au-pair kotona), pari puolalaista, brasilialainen, venezuelalainen ja 5 korealaista. Huolimatta kurssin selkeästä tavoitteellisuudesta ilmapiiri on rento ja keskustelu rönsyilee aiheesta toiseen. Läksyjenteko intoakin vielä riittää.

Tänään on tarkoitus turisteilla eli käydä tutustumassa King's Crossiin ja/tai Bondi Beachiin. Semmoiseen kun ei kauheasti ole kuitenkaan jäänyt vielä aikaa.

1 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Biggest environmental problem vois olla vaikka Beni. Haastaa jo ikiroudan sulamisesta aiheutuvat metaanipäästöt. Syistä en tiedä (Beni?), mut kerro Paukku et Suomessa ollaan syystunnelmissa (sataa kissoja ja koiria) vaikka pakkasta pitäs olla jo ihan reiskasti. Kymmenen astetta normin yläpuolella pitelee.
Mun sit'n-gout on pelailtu taas vähäksi aikaa. Viime vlopun saldo sijoituksina: 7,7,8,10.
Uutta postausta odotellessa,
H

12:26  

Post a Comment

<< Home